Lojrat kompjuterike më të fundit për 2020

Mënyra e vetme për tu argëtuar ditët e sotme në kompjuter janë lojrat kompjuterike.Ja disa lojra që ju duhet të luani në kohën tuaj të lirë.

1.Night in the Woods
Kjo lojë trgon një dramë urbane me karakter kryesor një mace që ju mund ta kontrolloni dhe të kryeni misione që nuk duken edhe aq të thjeshta.Ju mund ta blini atë për 50 paund në Steam.

2.Hollow Knight
Hollow Knight është një lojë shumë e ngjashme me Night in the Woods por me një histori tjetër, këtë radhë imagjinare.Kjo lojë ka një dizajn shumë të bukur grafik i cili do t’ju përfshijë edhe më shumë në lojë.

3.Sniper Elite 4
Kjo është një ndër seritë e vazhduara të lojës me famë botërore ku shumë lojtarë nga e gjithë bota mund të luajnë online apo të kryejnë misione.

4.Resident Evil 7
Për ata që kërkojnë lojra të frikshme kjo është loja e duhur.Kjo lojë paraqet ngjarje paranormale që ndodhin në histori të ndryshme, ku ti duhet të gjesh rrugëdaljen.