Microsoft premton që dy herë në vit do të ketë nryshime madhore në Windows 10 dhe Office

Office dhe Windows do të kenë ndyshime madhore çdo vit, një në Mars e një në Shtator. E thënë ndryshe, një upgrade i ri i Windows 10, i cili bart emrin e koduar Redstone 3, do të ndodhë në Shtator.Upgradi i fundit i Windows 10 ishte ai i “Creators”.Përtej kësaj, Microsoft konfirmoi se çdo version i Windows 10-ës mbështetet për 18 muajt në vijim nga data e lançimit.Për përdoruesit të cilët duan të dëgjojnë ndryshimet më të fundit do ti marrin ato mes Marsit dhe Shtatorit.

Check Also

Nintendo lançon 2DS XL Portable

Nintendo ka lançuar një portable të ri të quajtur 3DS XL.Ndryshe nga 2DS, Nitendo 2DS …