Ngjarja e madhe e cila do të sjell teknologjitë e reja nga LeEco.

LeEco është një nga kompanitë e cila po arrin të zhvillohet me hapa të shpejtë në Kinë,por që tani po fuqizohet më tepër edhe në SHBA.Kompania ka konfirmuar formalisht se shumë shpejt do të jetë edhe në  Shtetet e Bashkuara, duke prezantuar për ta teknologji të fundit.

Nëse do të donit të dinit më shumë se çfarë është e aftë të ofrojë LeEco, mund të përmendim se mund të ofroj gjithçka duke filluar nga televizorët e deri tek makinat elektronike. Duke  theksuar faktin që ofron një gamë të gjërë prodhimesh , shpesh në media është cilësuar si “Googli “ i Kinës.

Gjithashtu sukses të arritur  ka patur  edhe me prodhimin e telefonëve të zgjuar të cilat ofrojnë specifika mjaftë të mira si dhe me një çmime të cilat konkurojnë tregjet rivale.

Kompania së fundmi sapo ka siguruar kompanine Tv Vizio, dhe së shpejti konsumatorët do të marrin shumë prej prodhimeve të tyre. LeEco  investoi 1.08 bilion $ për të përmirësuar një makine ellektronike sportive. Por nuk dihet shumë rreth kësaj të fundit.

Projektet e kësaj kompanie janë të shumta por do të jepet mundësia për të mësuar më shumë për  të në  eventin që ajo do të mbaje ne 19 tetor, San Fransisko.

Kompanai ka njoftuar se do të sjell teknologji të reja duke përfshirë këtu dy pajisje Android  si dhe  katër televizorë Android. Telefonët e zgjuar përfshijnë Le Max2 dhe Le S3 ndërkohë që televizorët  LeEco Super4 X43 Pro, LeEco Super4 X55, LeEco Super4 X65, and LeEco uMax85 TV.