Nintendo lançon 2DS XL Portable

Nintendo ka lançuar një portable të ri të quajtur 3DS XL.Ndryshe nga 2DS, Nitendo 2DS XL  ka një dizajn më të përafërt me 3DS XL.Presidenti i Nintendo thotë që Nintendo 2DS XL ka një balacim shumë të mirë mes çmimit dhe cilësisë.Nintendo thotë që 2DS XL ka një ekran më të ndritur e cila është më e ndritshme se edhe ajo e 3DS XL.2DS XL megjithëse nuk do t’ju ofrojë imazhet perfekte 3D, do t’ju habisë me fuqinë e madhe të procesorit.Nintendo 2DS XL do të dalë në treg më 28 Korrik në Amerikë me çmimin 149.99$.

Check Also

Microsoft premton që dy herë në vit do të ketë nryshime madhore në Windows 10 dhe Office

Office dhe Windows do të kenë ndyshime madhore çdo vit, një në Mars e një …