Si do të jetë Samsung Galaxy S9

Pas daljes në treg të Samsung Galaxy S8 , Samsung po fillon të mendojë për paraqitjen e Samsung Galaxy S9.

Sipas pamjeve të rrjedhura online shihet se gjenerata e re e telefonit premium të Samsung do të jetë e mahnitshme me 95% të trupit që përbëhet nga ekrani me diagonalen prej 5.8 inç, 4K AMOLED Infinity Display, Snapdragon 845 CPU, dy kamera të pasme me 12MP, 6 dhe 8 GB RAM, dhe kamerën e përparme me 8MP.https://web.archive.org/web/20180902161305if_/https://www.youtube.com/embed/9pIDjvEzWm0?enablejsapi=1&autoplay=0&cc_load_policy=0&iv_load_policy=1&loop=0&modestbranding=0&rel=1&showinfo=1&fs=1&playsinline=0&autohide=2&theme=dark&color=red&controls=2&

“Samsung Galaxy S9 ka një ekran që shkon deri në fund dhe ballina e lartë e pajisjes është shkurtuar në mënyrë drastike, me një kamerë të vogël për selfie dhe mikrofonin po ashtu të vogël për të mos zënë vend”.

Check Also

Lojrat kompjuterike më të fundit për 2020

Mënyra e vetme për tu argëtuar ditët e sotme në kompjuter janë lojrat kompjuterike.Ja disa …