Singapori feston ardhjen e Xiaomi-t.

Xiomi ka patur një strategji që ka funksionuar më së miri për kompanitë e saj në Kinë, duke limituar shitjet e prodhimeve të saj me pakicë. Por mesa duket së fundmi kjo kompani e madhe e prodhimit e teknologjive ka vendosur të shpërndajë teknologjitë e saj edhe në treg të thjesht, duke i ardhur kështu më pranë klientëve të saj.

Xiaomi ka planifikuar të vijë me qindra dyqane të tjerë. Së fundmi ka çelur dyqanin më të ri jashtë Kinës. Dyqani më i ri është i vendosur në Singapor

’’Mi HomeStore’’ dyqani i Xiaomit në Singapor, u sjell klientëve mundësinë ti shohin pajiset Xiomit përara se të vendosin të shpenzojnë para për to .

Dyqani ’’Mi’’ është vendosur në Singaoor Suntec city mall. Ai shet telefonë të zgjuar si dhe aksesorë të tjerë elektronik, por që nuk do të përmbajë prodhime të televizorëve.

Xiomi mendon të përdorë të njejtën strategji edhe për vendet e tjera në mynyrë që të përmirësoje performancën e saj në tregjet ndërkombëtare.