Tani dronët do të gjuajnë kafshë për ju

Me zhvillimin e teknologjisë janë shpikur shumë paisje duke theksuar dronët.Airspace ka krijuar një dron të automatizuar i cili gjuan zogj nga ajri.Ky dron merr të dhënat nga celulari juaj dhe i vihet në ndjekje presë.Kur i afrohet presë ky dron lëshon një rrjetë dhe ka aftësinë ta zë prenë e gjallë.Për ta parë këtë dron në veprim mund të shihni videon e mëposhtme.

Check Also

Kingston zbulon disqet flash DataTraveler 128GB

Kingston shpalli dje një seri të re disqesh flash të quajtur DataTraveler 200, të cilët …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *