Tani mund të luani Minecraft në Nintendo Switch

Minecraft mbërrin më në fund tek Nintendo Switch, tani me ndryshime të reja.Prodhuesit e Minecraft po bashkëpunojnë me Nintendo për të shtuar upgrade të rinj në lojë qe priten të jenë me dizajnin Mario.Priten të përfshihen 40 karaktere nga lojrat Mario.Për përdoruesit e rinj pritet që t’u jepen shpërblime.

Check Also

Nyja USB me Karikim Diellor një mënyrë portative për të furnizuar pajisjet e vogla

Nyejt USB (USB hubs) janë shumë praktikë dhe një mënyrë e mirë për t’u siguruar …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *