Telefoni me kamera 12 megapixel i Samsung çon fotokamerat në bodrum

Telefoni quhet M8910 Pixon12 dhe prodhohet nga Samsung, pritet të dalë shumë shpejt në treg dhe për herë të parë sjell cilësinë e një fotokamere profesionale brenda një celulari.

Testuesit e kanë vënë në nivel të afërt me fotokamerat Canon A620 dhe 350D SLR.

Fotokamera e tij ka lente me kënd të gjerë 28mm dhe është e ngjashme me atë të Nokia N86, por Nokia ka arritur të nxjerrë vetëm 8 megapixel nga aparati i saj.

Check Also

Ja kompjuteri i duhur që i duhet një YouTuberi

Nëse je një YouTuber apo do thjesht që të kesh një kompjuter shumë të shpjetë për …