Lojëra

PlayStation planifikon të vijë edhe në pajisjet telefonike.

Me lançimin e PlayStation Vita  u duk se Soni nuk pati një suksese tepër të madh nga çe priste. Kompania është duke kërkuar për pajisje të tjera me të cilat të vendosë lojën më pranë perdoruesve duke e pasur atë kudo që shkojnë. Duke filluar nga Marsi i vitit 2018 Play Station do të lëshojë të paktën pesë lojra në …

Lexo me tepër

Call of Duty: Infinite Warfare loja me versionin më të ri.

Sony ofron shërbime mjaft të mira të lojrave online.Call of Duty: Infinite Warfare’s beta është tani në dispozicion në PlayStation 4 për këdo që porosit  të plotë të lojën. Loja më e mirë e vjeshtës është tani si pjesë e një testi para lançimi Zhvilluesi i Infinity Ward do të nisë lançimin në 4 Nëntor për PS4, Xbox dhe PC. …

Lexo me tepër

Candy Crush kthehet në një shfaqje televizive.

Candy Crush qëndron ende në një rang të mirë klasifikimi të lojrave telefonike më të mira,  edhe pse pa dyshim ajo nuk është mjaft  popullore saç pritej të ishte. Megjithatë duket se ka ende disa që besojnë në potencialin e lojës, të tilla si CBS të cilët kanë njoftuar kohët e fundit se ata janë duke planifikuar për të kthyer …

Lexo me tepër

Lojrat kompjuterike më të fundit për 2020

Mënyra e vetme për tu argëtuar ditët e sotme në kompjuter janë lojrat kompjuterike.Ja disa lojra që ju duhet të luani në kohën tuaj të lirë. 1.Night in the WoodsKjo lojë trgon një dramë urbane me karakter kryesor një mace që ju mund ta kontrolloni dhe të kryeni misione që nuk duken edhe aq të thjeshta.Ju mund ta blini atë …

Lexo me tepër