3 arsyet pse shenjat e tjera i kanë halë në sy Binjakët

Nëse deri më sot keni lexuar për karakteristikat pozitive të Binjakëve, sot do t’i mësoni arsyet pse shenjat e tjera i kanë halë në sy. Sipas “Cosmopolitan Italia”, këto janë 3 aryet: 

1. Ndoshta po, ndoshta jo: Mos na thoni që nuk e keni dëgjuar kurrë nga goja e Binjakëve një fjali të tillë? Apo po numëroni të gjitha rastet kur ua kanë thënë? Të lindurit në këtë shenjë dallohen për karakterin e tyre të pavendosur. Duket sikur as ata vetë nuk e dinë se çfarë duan, por ja që as mish dhe as peshk nuk funksionon gjithmonë.

2.Bla bla bla: Në qoftë se mendoni se Binjakëve u mbyllet goja lehtë, me siguri nuk i keni njohur aq mirë sa mendoni. Të lindurit në këtë shenjë janë oratorë të lindurit, mirëpo i ndan një fije e hollë nga të kthyerit në llafazanë kronikë dhe paska bezdisës. Jo vetëm që nuk pushojnë, por mjafton t’u jepni pak hov dhe janë në gjendje t’ju tregojnë edhe historinë familjare.

3. Dëgjo se e vërteta qëndron edhe kështu: Marrëdhënia e Binjakëve me të vërtetën është disi e çuditshme, jo sepse nuk e thonë atë, por u pëlqen ta rrëfejnë ashtu siç u volit atyre. Nga këndvështrimi i tyre gjithçka është e ndryshueshme dhe subjektive e për këtë arsye mund të përshkruhet dhe tregohet në një po në mënyrë të ndryshueshme.