Kjo është mënyra si çdo shenjë e horoskopit shpreh zemërimin

Megjithëse të gjithë njerëzit e përjetojnë këtë emocion të përbashkët, mënyra se si trajtohet ai ndryshon në mënyrë drastike nga një person në tjetrin.

Le të shqyrtojmë se si secila shenjë e zodiakut ka tendencë t’i përgjigjet zemërimit.

Ujori
Ujorët e urrejnë të argumentojnë dhe kanë tendencën të injorojnë njerëzit me të cilët janë të mërzitur. Ata janë zgjidhës të problemeve dhe do të përpiqen të zgjidhin gjërat, por jo menjëherë, ata nuk duan të lejojnë zemërimin e tyre të marrë në mënyrë që ata preferojnë të qetësohen së pari.

Peshqit
Peshqit kanë tendencë të shmangin konfrontimin me çdo kusht, përveç nëse ato janë ulur dhe gjërat tashmë janë të këqija.

Dashi
Dashi është i shpejtë në zemërim dhe shpejt ftohet. Ata shpesh nuk fillojnë argumentin, por ata dinë si ta përfundojnë shpejt, por edhe ata falin shpejt.

Demi
Zemërimi i Demit nuk vjen shpejt, përkundrazi ata janë të ngadalshëm në zemërim, por në anën e rrokullisjes, pasi të jenë zemëruar, u kërkon atyre pak kohë që të qetësohen.

Binjakët
Binjakët janë topi i egër! Ata janë të paparashikueshëm kur janë të zemëruar. Ata shpesh do të marrin vërtet zë të lartë kur janë të zemëruar dhe shpesh mund të përdorin fjalë shumë të pasigurta, të ashpra.

Gaforrja
Gaforret janë pasive-agresive. Për dallim nga Binjakët ata janë më të heshtur kur janë të zemëruar. Lloji i vërtetë i trajtimit të heshtur, por kjo nuk do të thotë që ata nuk janë të hapur për ta diskutuar, ata thjesht nuk do të jenë ata që fillojnë dialogun.

Luani
Shpejtësia është fjala më e mirë për të përshkruar zemërimin e një Luani. Ata janë të shpejtë për t’u zemëruar, ku shpesh do të thonë gjëra të ashpra, por gjithashtu janë të shpejtë për të shpërndarë zemërimin e tyre dhe për të vazhduar më tej.

Virgjëresha
Kur një Virgjëreshë zemërohet, ato me të vërtetë janë të mërzitur! Nuk janë ato që pëlqejnë çdo lloj konfrontimi dhe do të përpiqen ta zgjidhin vetë problemin në vend që ta zgjidhin atë me personin tjetër.

Peshorja
Peshoret nuk u pëlqen konfrontimi. Peshoret shkojnë aq larg sa distancohen nga çdo përballje derisa të kalojë në mënyrë që të mos duhet të merren me të. Mos e ngatërroni këtë me trajtimin e heshtur.

Akrepi
Akrepat janë metodikë për zemërimin e tyre, nëse kjo është edhe e mundur! Ata kanë tendencë të tregojnë vizualisht zemërimin e tyre në fytyrën e tyre dhe zakonisht luajnë zemërimin/argumentin në kokën e tyre para se të sigurohen që ata janë një hap përpara.

Shigjetari
Shigjetarët kanë shumë durim, kështu që ata nuk do të zemërohen shumë shpesh. Ata kanë tendencë të përdorin shumë sarkazëm kur janë të zemëruar.

Bricjapi
Bricjapët i mbajnë emocionet e tyre në shishe deri sa të mund të jenë vetëm dhe të përkëdhelur dhe të pendohen për të.