Kjo shenjë e Horoskopit e do vetëm një person gjithë jetën

Sipas astrologjisë, meshkujt që i përkasin shenjës së Demit, dinë të duan një person përgjatë gjithë jetës. Meshkujt që i përkasin Demit, kan në plan të parë vlerat familjare.

Demi

Demi Vlerat familjare për burra të tillë priren të vijnë të parat. Që nga fëmijëria e hershme, demi ëndërron që gjithçka të ketë qenë gjithmonë në shtëpinë e vet. Ndjenjat e tij të vërteta do të zbulohen shumë më vonë – ky është fakt. Ai është në gjendje të dashurojë dhe mbrojë dashurinë e vet gjatë gjithë jetës, dhe ndjenjat e tij nuk do të zhduken dhe nuk do të shndërrohen në një dashuri ose zakon të rëndomtë. Me kalimin e viteve, Demi dashuron më shumë dhe do të jetë më i fortë. Ata thjesht nuk mund të ekzistojnë pa bashkëshortin e tyre shpirtëror.