Pse Princi Harry dhe Meghan Markle jane cifti perfekt

Që nga dasma e tyre, Duka dhe Dukesha e Sussex kanë qenë thjesht të pandashme! Ndërsa duket se janë çifti perfekt, sa astrologjikisht janë në përputhje Princi Harry dhe Meghan Markle? Astrologu analizon shenjat e zodiakut të Princit Harry dhe Meghan Markle, se si çifti janë (dhe nuk janë!) Të pajtueshëm, dhe domethënien astrologjike të datës së dasmës së Princit Harry dhe Meghan Markle, 19 maj 2018.

Sfondi Astrologjik i Princit Harry

Lindur: 15 shtator 1984 në 4.20 pasdite. Paddington, Londër

Dielli: Virgjëresha

Hëna: Demi

Në rritje: Bricjapi

Me diellin dhe Merkurin në Virgjëreshën praktike, hënën në Demin e qëndrueshëm, me një shenjë të aftë Bricjapi në rritje, Harry është tepër tokësor. Ai lindi kur hëna ishte në të njëjtin pozicion në qiell me nënën e tij, shenjën e Dianës, Venus (vetëm 3º larg), duke bërë përshtypje një lidhje të rëndësishme me rrënjët e tij së bashku me lidhjet e forta me shtëpinë. Pozicioni i Saturnit në horoskopin e tij sugjeron se ai ndjen peshën e reputacionit të tij në botë – dhe fuqinë e tij të konsiderueshme.

Natyra e tij e ngrohtë dhe e entuziazmuar vjen me mirësjelljen e Jupiterit dhe planetëve të shpirtëruar në Shigjetar – përfshirë Marsin. Këto janë ideale për karrierën e tij ushtarake, megjithatë ai është mjaft tip spontan, dhe jo gjithmonë plotësisht i vëmendshëm për përshtypjen që bën! Megjithatë, me Venusin në një Peshore të shoqërueshme, diplomatike dhe simpatike, ai me kompensim i kompenson gabimet e tij.

Sfondi Astrologjik i Meghan Markle

Lindur: 4 Gusht, (e njëjta datë lindjeje me Nënën Mbretëreshë), 1981 në 4.46 të mëngjesit në Canoga Park, California

Dielli: Luani

Hëna: Peshorja

Në rritje: Gaforrja

Me diellin e saj, Merkurin dhe fatin e saj të drejtuar nga nyja veriore që shkëlqen shumë në Luan, Familja Mbretërore është një mjedis i përshtatshëm për Meghan, i dyfishtë për karrierën e saj të suksesshme në kamera. Ylli televiziv lindi me rritjen e Gaforres të dhembshur, duke e ngjyrosur reagimin e saj të menjëhershëm ndaj botës me një ndrojtje të ndjeshme dhe ndjeshmëri të madhe. Kjo shenjë ngjitëse pasqyron gjithashtu tiparet e karakterit të Princeshës Diana, nëna e ndjerë e Harrit.

Peshorja e ëmbël është një konstelacion dominant në horoskopin personal të Meghan, me sundimtarin e saj të hartës së lindjes (hënën) në shenjën e peshores, dhe është vendosur fort në shtëpinë dhe zonën e folezimit. Mbrojtës, besnik, me potencial për të qenë shumë i sigurt, Marsi është i pozicionuar në një zonë të nënvlerësuar, por diskrete të tabelës, thelbësore për të mbajtur mirë të fshehura çështjet private. Në kontrast me vendosjet personale të Harrit, Venusi është i vetmi planet që gjendet në një shenjë toke: Virgjëresha.

Përputhshmëria Astrologjike e Princit Harry dhe Meghan Markle

Ndërsa çifti ka shenja fqinje të diellit (Luani / Virgjëresha), horoskopët e tyre personalë vërtetojnë se të kundërtat tërheqin, pasi shenjat e tyre në rritje zënë të dy anët e boshtit Gaforre-Bricjap. Ata pasqyrojnë dhe vendosin njëri-tjetrin në zonat e tyre përkatëse të partneritetit – dhe martesës!

Rreshtimi i dy tabelave të tyre tregon një lidhje të rëndësishme midis hënës së tij, dhe Neptunit të saj vizionar dhe Plutonit joshës, dhe asteroidit të shquar Chiron. Kjo marrëdhënie ka potencialin për të rritur si ndjenjën e tyre të sigurisë, ashtu edhe të provojë shërimin e thellë falë mirëkuptimit emocional dhe lidhjes midis tyre. Nuk ka dyshim gjithashtu se ai është tërhequr nga joshja e saj e fuqishme, dhe ndoshta edhe nga natyra joshës e punës së saj!

Me Venusin e dashur të Meghan të pozicionuar midis diellit-Merkurit të Harry-t në Virgjëreshë dhe Venusit të Harry-t folezuar mes planetëve Peshore të Meghan, ata me të vërtetë komplimentojnë njëri-tjetrin. Bollëku i Tokës së Harry siguron stabilitetin e Meghan, ndërsa Marsi i Meghan në Gaforre është pikërisht në pasardhësin e Harry, duke nxitur tërheqjen e tij në anën e saj pasionante.

Rëndësia Astrologjike e Dasmës së Princit Harry dhe Meghan Markle


Çifti u martua në 19 maj 2018 në Windsor Castle, kur hëna po lundronte përmes Gaforres sentimentale.

Shenja mbrojtëse, ushqyese e zodiakut Gaforrja, është një vulë e rëndësishme, pasi është shenja e diellit të Dianës, shenja e diellit dhe hënës së Uilliam, shenja e hënës e Dukeshës së Kembrixhit dhe Camilla (nëna e njerkut të princit), dielli, hëna dhe Mërkuri i Dukeshës së Cornwall shenjë. Alsoshtë gjithashtu shenja në rritje e Meghan, dhe kështu e bën atë plotësisht në qendër të vëmendjes – ose dritën e hënës.

Meqenëse martesa u bë në sezonin e Demit, natyrisht kjo parashikon një marrëdhënie të qëndrueshme, të sigurt – e cila, pa dyshim, e vë në qetësi hënën e Demit të Harry-t. Venusi romantik ndezi shkallën e fundit të Binjakëve, duke shtuar një ajër të shoqërueshëm atë ditë dhe shumë veprime shpirtërore nga njerëzit në turmë. Gjithmonë kishte për qëllim të ishte një çështje e shpirtëruar!