Shenjat me te nderlikuara te horoskopit

Ujori është një nga ato shenjat e ndërlikuara që i jep më shumë rëndësi miqësisë sesa marrëdhënies në çift. Kjo e dëmton atë dhe i bën njerëzit të besojnë se jeni empatikë. 

Është një shenjë që karakterizohet nga inteligjenca, por që bëhet e paduruar kur bëhet fjalë për të shpjeguar për të tjerët. Asnjëherë mos e pengoni një Ujor, sepse do ta humbisni përgjithmonë. Është një frymë e lirë që duhet të gjejë rrugën e saj

Të gjithë duhet të kemi një mik Luan, ata janë shokë të shkëlqyeshëm, besnikë dhe plot humor. Por, ato janë dinamikë dhe ambiciozë, dëshira e tyre për të arritur qëllimin me çdo kusht, i bën ata të duken egoistë.

Ajo pëlqen të lavdërohet, dhe di gjithashtu se si të frikësohet herë pas here, por ajo do që ta rrethojë veten me vëmendje, dhe gëzon vetëvlerësim të madh. Ajo e urren kritikën.

Akrepi është një shenjë e qartë, ajo e di atë që do. Ekstremisht i sinqertë, një krisje në vetë-kritikë. Ata janë njerëz shumë kurioz, të cilët duan të zbulojnë gjëra të reja. Sidoqoftë, është një shenjë hakmarrëse: nëse bëni një gabim ndaj saj, nuk do ta harroni kurrë.