Destinacionet kryesore per udhetim te Dashit

I guximshëm dhe i fortë, ashtu si Dashi, destinacioni ideal duhet të jetë. Por nuk ka shqetësime pasi këta vendas përqafojnë udhëtimet me shumë entuziazëm dhe nuk kanë nevojë për shumë bindës.

Megjithatë, ekziston një pikë, ata nuk janë shumë të durueshëm në idetë e tyre të eksplorimit, duhet të jenë aty shpejt! Por mos përjashtoni destinacionet e distancave të gjata nëse ato janë në kompaninë e duhur.

Arieses sigurisht që e kanë synimin kryesor për udhëtimet e minutës së fundit nëse rregullimet e tyre të punës e lejojnë atë, ata nuk mund të thonë me të vërtetë jo për një rast të mirë udhëtimi.

Mos u habisni nëse i shihni se udhëtojnë vetë, ata ndonjëherë e preferojnë atë, veçanërisht kur janë të rinj. Kjo krahasuar me përvojën e grupeve të mëdha ku ata duhet të presin që të gjithë të vendosin, dhe ne tashmë kemi vërtetuar se durimi nuk është virtyti i tyre.

Në të njëjtën kohë, kjo u ofron atyre rastin të personalizojnë plotësisht përvojën e tyre dhe të shkojnë vetëm të vizitojnë atë që duan në të vërtetë.

Nëse nuk janë mjaft ekzotikë më vete, ata me siguri duan të eksplorojnë diçka ekzotike, po si të thuash Rio de Janeiro?

Ata janë të etur për të marrë rekomandime lokale dhe në të vërtetë duke jetuar stilin e jetës, kështu që ata do të përzihen mes vendasve për të marrë ndjesinë më të mirë të vendit. A ka më nevojë të përmendim Karnavalin, bossa nova apo statujën gjigante të Jezusit që goditet shpesh nga rrufeja?

2 Pragë, Republikë Çeke

Ata janë të shpejtë për të kapur atë që bëjnë të tjerët dhe shpesh ndjekin hapat e tyre të këmbës, por natyrisht, pa e lënë veten të udhëheqin në asnjë mënyrë. Pas Revolucionit Kadife të vitit 1989 Praga si një nga destinacionet tërheqëse të Evropës. Ajo është akoma në rritje, kështu që çfarë mund të jetë më mirë për hapësirat e rrugës Aries?

Aries marrin frymëzim nga bloget e udhëtimit dhe ëndërrojnë me sytë hapur në momentin kur do të kenë guximin të bëjnë të njëjtën gjë. Ata mund të marrin të njëjtën përvojë atje.

3 Parku Kombëtar i akullnajave, Montana, SH.B.A.

Dashët priren të nxehen shumë gjatë verës, kështu që zakonisht preferojnë destinacione me temperaturë më të ftohtë. Nëse kjo nuk është e mundur gjatë nxehtësisë së pikut, ata e dinë saktësisht se ku të shkojnë në dimër. Brirët e tyre janë me vullnet të fortë dhe nuk mund të pranojnë humbjen në asnjë mjedis në mënyrë që ata të përshtaten shpejt.

Mos mendoni se do t’i shihni shumë të lidhur me kamerat dhe telefonat e tyre, jo më të lidhur se çdokush tjetër në ditët e sotme, pasi ata preferojnë jetën në këtë moment dhe rrallë shqetësohen për të ruajtur shumë largimet e tyre.

Tani e kuptoni pse një park me mbi 1 milion hektarë me pjesë nga dy vargmale, liqene të shumta dhe një ekosistem i shkëlqyeshëm i specieve – kurora e kontinentit – tingëllon si një zgjedhje e shkëlqyeshme.

4 Çikago, SH.B.A.

Megjithëse ato kanë të bëjnë me surpriza, ndonjëherë ata dëshirojnë një tërheqje paqësore, dhe me paqen dua të them se ata planifikojnë shumicën e aktiviteteve paraprakisht dhe pastaj thjesht ndjekin skenarin.

Stillshtë akoma jashtëzakonisht aktive dhe mbulon shumicën e asaj që njerëzit mund të bëjnë në një vend, por pasi që është planifikuar paraprakisht, kjo u jep atyre një lloj qetësie mendore.

Chicago ju sjell Shija e festivalit të ushqimit në Chicago, përfiton nga rruga më e gjatë në botë (Avenue e saj Perëndimore) dhe nuk mund të mërziteni vërtet me 15 miljet e plazheve të saj të larjes, apo jo?

5 Kingston, Xhamajka

Miqësisht miqësorë, Dashi zakonisht kalon në rastësi fatlume, bën miq në rrugë dhe zbulon më shumë për shkak të kësaj sesa homologët e tjerë të shenjës së zodiakut. Imagjinoni përzierjen midis kryeqytetit të zënë të biznesit të Xhamajkës dhe relaksimit të saj të përgjithshëm.

Për sa i përket ndryshimit të mendjes, sigurisht që ata do ta bëjnë atë dhe natyrisht ata nuk do të hezitojnë të kthejnë gjysmën e rrugës për të shkuar në një vend tjetër sepse ata dëgjuan me gojë nga goja se diçka emocionuese po ndodhte atje

Disa shembuj të aktiviteteve të tjera të preferuara të Dashit gjatë pushimeve përfshijnë trekking, sporte ujore si rafting, kalërim apo edhe eksplorim urban. Nëse mund të ecni me ta në këto aktivitete, ju jeni më se i mirëpritur, por nëse nuk jeni i sigurt, atëherë jeni më mirë.

Ata gjithashtu nuk e refuzojnë përvojën e aventurës / parkut dëfrim, gjithçka që mund të shkaktojë adrenalinë dhe, në varësi të moshës, ata janë pak a shumë të hapur ndaj sporteve ekstreme, vetëm për të provuar forcën e tyre.