Huawei këtë vit thyen rekord duke shitur 100 milion pajisje.

Kompania e telefonëve të zgjuar  Huawei ka patur  një sukses të konsiderueshëm gjatë dy viteve të fundit. Ne jemi ende disa muaj larg nga 2017 dhe kompania tashmë ka festuar momentin e  100 milionë shitje të pajisjeve në një vit. Tani është në rrugën e duhur për të mbyllur një nivel rekord të dërgesës. Huawei ka patur një performancë më mirë se shumë nga rivalët e saj deri më tani.

Huawei është tashmë ndër kompanitë më të mëdha  në Kinë dhe është në mënyrë aktive duke kërkuar për të konkuruar me gjigandët më të mëdhenj si Samsung dhe Apple. Kompania ka parë sukses të madh me pajisje si Huawei P9 dhe Honor 8.Aktualisht është duke i dërguar pajisjet e saj në shumë tregje duke u fokusuar në mynyrë të veçantë në Shtetet e Bashkuara me modelin e saj Honor.

Kompania do të zbulojë një nga pajisjet e saj që po pritet me padurim muajin e ardhshëm. Huawei Mate 9 do të dal në shitje me karakteristika majft të veçanta si skaner iris, kamera dyfishtë, dhe hapsirë deri në 6GB RAM.