Lëshohet në shitje telefoni, Lyf Flame 7S

Reliance digjital ka nxjerre në Indi telefonin e ri të zgjuar, Lyf Flame 7S. Kjo pajisje ka një çmim prej 3.499 Rs dhe do të mund të gjendet për tu porositur online në Reliance.Telefoni ka një kapacitet 4 inç për ndjeshmërinë si dhe rezolucion  WVGA (480×800 pixels).Pajisja do të mbulohet nga një lloj xhami asahi Dragontrail, në mënyrë që ta mbroj pajisjen nga dëmtimet e mundshme.

Flame 7s do të lundroje në Android Lollipop 5.1 dhe do të fuqizohet nga proçesori Quad-core Speadtrum 1.5GHz, i cili vepron me 1GB RAM. Telefonini i zgjuar do të vije me një hapësirë 8GB hapsirë të brëndshme si dhe me nje kartë SD për ta çuar hapsirën deri ne 32GB.

Kjo pajisje do te fuqizohet edhe nga një bateri e levizshme Lithium -ionik. Gjithashtu e instaluar është edhe kamera e tij e cila ka një rezolucion 5M piksel me një flesh Led,si dhe 0.3 MP në kamerën e përparme për të kapur foto të tjeshta.

Per sa i përket mundësive të lidhjeve dhe shkëmbimeve të informacioneve telefoni përmban 4G volte, opsione si bluetooth 4.0, USB Microsoft 2.0 si dhe GPS.

Lyf Flame 7S do të mund të gjendet në 2 ngjyra të ndyshme, në të kuqe si dhe në atë të zeze.