Televizori i teknologjisë së fundit, nga LeEco.

Televizori i teknologjisë së fundit Max85 është prezantuar sot në eventin e LeEco.Ky është një televizor 85 inç që shkon në platformën Android të Google TV. Leeco kohët e fundit bëri bujë duke blerë një nga prodhuesit më të mëdhenj televiziv në vend – Vizio – për 2 miliard $, megjithatë, ajo do të mbajë një ndarje të veçantë të markës Leeco për TV.

UMax85 është TV i kompanisë i cili mbështet 4K, si dhe HDR 10. Televizori kushton 4,999 $  por kompania është duke ofruar një zbritje 1,000 $ të menjëhershme e cila e sjell çmimin deri në 3999 $. Kompania është gjithashtu duke e çuar serinë e saj Super4 televizive në Shtetet e Bashkuara.

Janë ofruar tre modele të ndryshme – X43 Pro, X55, X65 në vend. Të gjitha këto TV kanë mbështetje për 4K por kompanisë i duhet ende për të konfirmuar nëse ata gjithashtu kanë mbështetje për të dy formatet HDR.