Ka snfusdie mastriom

dhe ju jeni ylli i saj! Bëhuni gati për një kapitull të ri të guximshëm të jetës tuaj. Me Jupiterin dhe Saturnin në

humë për vlerat tuaja themelore në jetë. Gjëja e parë që duhet të dini është ajo që ka vërtet rëndësi? Ide?

Bricjapi (22 dhjetor – 19 janar)
Dielli është në shenjën tuaj për katër javët e ardhshme duke ju dhënë një shans për të rimbushur bateritë për pjesën tjetër të vitit. Kjo kohë e veçantë do të tërheqë gjithashtu njerëz dhe

dhjetori 2021, deri më 29 janar 2022, një kohë kur mund të ndiheni më introvertë. Hapi prapa nga detyrat e pritjes së pushimeve dhe lejo që dikush tjetër të organizojë menunë, zbukurimet dhe detajet e tjera që normalisht do të këmbëngulësh për t’u përdorur. Të jesh mysafir mund të jetë kënaqësi, gjithashtu!

Ujori

rrethana të favorshme për ju. Shfrytëzojeni

pushimet e IRL. Kur Jupiteri zips zonën tuaj të miqësisë nga 13 maj deri më 28 korrik, kalendari juaj shoqëror do të mbushet shpejt ndërsa bashkoheni me miq të rinj dhe të vjetër.

Skena lokale mund të bëhet një vend gumëzhitës për Bricjapët për të lënë gjurmët tuaja. Përfshihuni, pavarësisht nëse jeni

Peshqit (19 shkurt – 20 mars)
Do të jeni më të njohur në katër javët e ardhshme. Shumë prej jush gjithashtu do të përfshihen më shumë në klube, grupe dhe organizata. Kjo është gjithashtu një dritare e bukur për ju që të vendosni disa qëllime për të ardhmen. Ju mund të dëshironi të tërhiqni idetë tuaja për dikë për të marrë reagimet e tyre?

Nëse Ditëlindja juaj është sot
Aktori Ralph Fiennes (1962) ndan sot ditëlindjen tuaj. Ju jeni të ndjeshëm, duke dhënë ngrohtësi. Ju jeni

Mbajtja e hapit me Joneses do t’ju dërgojë poshtë një pjerrësi të rrëshqitshme gjatë këtyre shesheve planetare. Në vend të kësaj, vlerësoni “mjaftueshëm” dhe bëni që numri juaj magjik të jetë 2021. Kënaqësitë e thjeshta të kënaqin!

Shoket dhe familja:
Me Ujorin në shtëpinë tuaj të dytë tradicionale, do të ndiheni më të lumtur në shoqërinë komode të njerëzve që ju njohin më mirë. Me

gjithashtu të lidhur fort me të kaluarën tuaj. Ju mund të jeni një perfeksionist i zellshëm! Ky vit do të jetë një

duke pritur mbledhje në vendet e zonës ose duke u bërë një aktivist i zërit në komunitetin tuaj. Kokë lart: Planeti i kënaqësisë Venus është retrogradë në Bricjap nga 19

maksimalisht këtë! Gëzoni këtë nxitje të energjisë!

shenjën tuaj këtë vit, Viti juaj personal po mbaron por viti juaj i ri nuk ka mbërritur ende. Prandaj, përdorni katër javët e ardhshme për të bërë disa qëllime për ato që dëshironi për veten tuaj vitin e ardhshëm. Qëllimet lehtësojnë vendimmarrjen në të ardhmen dhe ju mbajnë në rrugën e duhur. ndryshimet madhështore dhe strukturat e reja të jetës po drejtohen në rrugën tuaj. Pas 21 Dhjetorit 2020, Lidhja