Karakteristika ujori si horoskopi tek astrologjia

Ujori do të përdorë elementin e ajrit për të arritur aftësinë më të mrekullueshme të shkëputur për të lidhur të gjithë njerëzit dhe çdo koncept.
Hëna e Plotë në Ujorin me mendjen e komunitetit n

që ata pranojnë. Siç pasqyrohet nga niveli minimal i kërkimit në terren, ata rrallë përpiqen të testojnë argumentet e tyre në mënyra të drejta. Përveç kësaj, komuniteti astrologjik kryesisht injoron provat që bien ndesh me idetë e tij.


Horoskopi parashikon që edhe karriera juaj Krokodili shqip do të jetë e qëndrueshme këtë vit. Këtë vit mundeni ngadalë të ngjiteni horoskopi në shkallën e suksesit tuaj, mirëpo do t’ju nevojitet punë shumë e mundimshme për ta arritur këtë.

7 Gusht 2020, është një Eklips i Hënës

që e bën të vështirë

k)
Një shpenzim i papritur mund të kërkojë që të hiqni dorë nga planet e tjera ndërsa rivlerësoni pozicionin tuaj aktual fiskal. Sidoqoftë, financat tuaja personale janë të komplikuara nga marrëdhënia juaj me të tjerët. Në shikim të parë, e gjithë situata mund të duket të jetë më shqetësuese nga sa prisnit, pasi që Eklipsi i Hënës së Ujorit bie në Shtëpinë tuaj të 8-të të Burimeve të Ndara. Ju lehtë mund të humbni një zgjidhje të thjeshtë nëse përpiqeni ta zgjidhni vetë problemin.

ndarjen e deklaratave krenare të shqetësimeve globale nga kërcënimet e panevojshme në qendër të egos. Hëna e plotë e Ujorit është përballë Diellit teatral Leo, i cili mund të jetë tepër agresiv ndërsa është ende duke ndjekur nga afër planetin e kuq të zemëruar Mars. Ne nuk do të duhet të shkojmë larg për të gjetur drama, duke krijuar ndoshta një skenë vetë nëse inati është duke u fermentuar nën sipërfaqe.

Ana e sipërme e këtij bashkimi Leo Sun-Mars është se ajo na bekon me një shpërthim guximi, duke na fuqizuar horoskopi të heqim frikën dhe lidhjet tona. Eklipset shpesh kanë të bëjnë me lënien e diçkaje ose dikujt. Por edhe nëse rezultati përfundimtar është pozitiv, tranzicioni mund të jetë me gunga, për të thënë të paktën.

Kundërshtimi i energjisë racionale

kolektive të Ujorit kundrejt perspektivës së pasionuar, personale të Luanit mund të çojë në konfrontime të zjarrta, ku fjalët përdoren si armë për të goditur nën rrip. Sidoqoftë, mençuria e eklipsit pëshpërit që të heqë dorë nga e shkuara aq fort ose të vuajë pasojat. Mezi presim që dikush tjetër të na shpëtojë. Ne duhet të jemi ndryshimi që dëshirojmë të shohim ndërsa kemi mundësinë.

Horoskopi i Dashit (21 Mars – 19 Prill)
Ju është mjaftuar me marrëzinë e njerëzve dhe mund të reagoni tepër ndaj një aleati që nuk dyshon. Fatkeqësisht, përgjigjja juaj mund të jetë plotësisht e papërshtatshme, duke zbuluar mungesën

së përditshme – duke mos e prekur kurrë atë – por që rrjedh gjithmonë rreth tij. Kjo shkëputje i jep ajrit aftësinë e saj dalluese për të qenë objektiv dhe për të përdorur dhuratat e saj për të përfituar shumë.

Për ironi të fatit, megjithëse elementi i Ajrit ka pak emocione ose ndj

tuaj të informacionit sesa

të cilitdo tjetër. Eklipsi i Hënës së plotë të Ujorit destabilizon bari Shtëpinë tuaj të 11-të të Miqve, duke i vendosur ata që të marrin barrën e gabuar të zemërimit tuaj. Për fat të mirë, ju mund ta ktheni energjinë duke zgjedhur një rrugë të vetë-shprehjes krijuese në vend që të përqendroheni në negativitetin tuaj.

Horoskopi Demi (20 Prill – 20 Maj)
Mënyra se si e trajtoni një grindje shtëpiake ka pasoja artist të paparashikuara në punë. Eklipsi i Hënës së Plotë të Ujorit trondit Shtëpinë tuaj të 10-të të Karrierës ndërsa i kundërvihet luftëtarit Mars në Shtëpinë tuaj të 4-të të Familjes, duke i vendosur nervat. Nga njëra anë, ju padashje mund të lejoni që zemërimi juaj i pazgjidhur të derdhet në zyrë pa e kuptuar burimin. Nga ana tjetër, negocimi për një rezolutë të pranueshme në pjesën e përparme të shtëpisë ju çliron për të ndjekur plotësisht presionet në punë.