Kuptimi i Ores – Domethenia e Ores Fikse

Të shohësh numra të barabarta në orë është një gjë e përsëritur për shumë njerëz, por shumica as nuk e kuptojnë që ata numra mund të sjellin një mesazh nga subkoshienca jone. Shikoni më poshtë se cili është kuptimi i orës sa herë që ajo tregon orët dhe minutat e barabarta sipas numerologjisë.

Orë të barabarta është kur shikoni një orë dhe shihni të njëjtat orë dhe të njëjtat minuta me numër të barabartë, të tilla si 11:11, 12:12 ose 21:21. Besohet se kur kjo ndodh dhe ju shihni të njëjtat orë në orën tuaj, ajo ka një kuptim të rëndësishëm në jetën tuaj, duke pasur parasysh numrin që shfaqet në orë.

Shpeshherë kur shohim akrepat e orës të puthitur me njëri tjetrin, et që deshifron numerologjia nga renditja e caktuar e numrave në situata të ndryshme.mbi interpretimin dhe kuptimin e ores Ngjan e frikshme apo jo: sipas numerologjisë, numrat janë sinjale që na dërgojnë shpirtrat nga lart.Ndonëse si bazë studiohen numrat e përsëritur 3 herë, kini parasysh se sa më shumë herë të përsëritet një numër, aq më e fuqishme është domethënia e tij. themi se dikush mendon për ne. Interpretimi i ores nuk do t’i lëmë pas dore edhe rastet tjera që kanë domethënien e tyre përmes treguesit të akrepave.

Kuptimi i ores fikse dhe domethenies se ores dhe shpjegimi i ores
Kuptimi dhe domethenia e ores fikse

Kuptimi i ores fikse


00:00 – Personi i dashur ju dëshiron dhe ju do shumë.
01:01 – Do te te ndodhe nje surprize
02:02 – Lajme te mira ne horizont
03:03 – Do keni probleme ne ditet qe vijne
04:04 – Je njeri me fat
05:05 – Dikush eshte duke enderruar per ty
06:06 – Personi i dashur te tradheton
07:07 – Dikush te do te keqen
08:08 – Dikush eshte duke menduar per ty
09:09 – Dikush ska guxim te thot ate qe ndjen
10:10 – Është xheloz.
11:11 – Sot është një ditë e lumtur për ju.
12:12 – Te do me shume se vetja
13:13 – Dikush po vuan per shkakun tuaj
14:14 – Dikush po fsheh dicka prej ju
15:15 – Dicka e papritur do te ndodhe
16:16 – Do gjesh qetesine shpirterore
17:17 – Eshte dikush qe s’arrin dot te te kuptoje
18:18 – Ju pret një gëzim.
19:19 – Ai luan me ju.
20:20 – E pëlqen buzëqeshjen tuaj.
21:21 – Do gjesh qetesine shpirterore
22:22 – Dike e ka marre malli per ty
23:23 – Do ju shfaqen mundesi te reja