Pyetje&Përgjigje

Ju lutemi bëni pyetjet tuaja në lidhje me teknologjinë (probleme me kompjuterin, si të bëni diçka me programet, sygjerime, ankesa, etj.) në formën e komentit dhe stafi ynë do të jetë i gatshëm t’ju ndihmojë.

—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—

Pyetje: Cila është mënyra më e thjeshtë dhe më e lirë për të pastruar kompjuterin nga viruset?
Përgjigje: Një mënyrë e thjeshtë dhe falas për të pastruar kompjuterin nga viruset, bëhet fjalë për Microsoft Windows XP ose versionet para tij, është duke shkarkuar Combofix (një program mjaft i fuqishëm për pastrimin e kompjuterëve të infektuar). Brenda 10-15 minutave kompjuteri juaj është përsëri i pastër nga viruset. Për më shumë vizitoni: http://www.bleepingcomputer.com.
Ose mund të provoni gjithashtu versionin falas të Malwarebytes (një program i fuqishëm për pastrimin e kompjuterit nga programet e dëmshme). Për më tepër: http://malwarebytes.org.

—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—.—