Po vjen Samsung galaxy S11!

Me gjithë lajmet e fundit të pakëndshme që kanë ndodhur me Galaxy Note 7, mund të mendohet se kompania nuk do të nxjerr në treg një seri të re .Por mesa duket kjo gjë nuk është aspak e vërtet. Kohët e fundit ka patur fjalë të shumta për lëshimin e Samsung Galaxy S11 në 28 Shkurt.

Meqënëse gjigandi i prodhimit të telefonëve të zgjuar ka lëshuar Galaxy s6 si dhe Galaxy s10 në kongresin më të madh që bëhet për telefonët botëror  MËC conference, Samsung nuk mund ta anashkalojë këtë ngjarje pa nxjerrë serinë më të fundit të Galaxy.

Lajmi është bërë i ditur nga një shpërndarje në rrjetin socia, Twitter nga @Ricciolo1, një informues Italian i cili ka njoftuar edhe  datat e lëshimit të telefonëve të tjerë