Shenjat zodiak dhe hena planetet

Jupiteri me fat dhe Shenjat e horoskopit intelektual do të zhvendoset në Peshq të ëndërruar nga 13 maj deri më 28 korrik dhe më pas do të kthehet në shenjën humanitare Ujori deri më 28 dhjetor (kur ai të hyjë përsëri te Peshqit). Kur

edhe zbatimi i saj. Dera e efikasitetit lëkundet në menteshat e arsyes së shëndoshë.

Horoskopi Libra (23 shtator – 22 tetor)
Ju përpiqeni të krijoni një marrëdhënie perfekte, por nevojat tuaja emocionale mund të ndryshojnë nga ato të partnerit tuaj. Eklipsi i Hënës së plotë të Ujorit përmbyt Shtëpinë tuaj të 5-të të Dashurisë dhe Krijimtarisë, duke ju ngulitur me një dëshirë të pashuar për të shprehur pasionin tuaj. Ju mund të zgji

Jupiteri është në Ujor, ne do të Shenjat e horoskopit dëshirojmë të lidhemi me të tjerët përmes përpjekjeve humanitare. Lëvizja e

kur Dielli dhe Venusi saktësisht lidhen me njëri-tjetrin – do të nxjerrë në dritë pasionet dhe dëshirat.
Venusi i tenderit dhe planeti

Binjakët, duke na shtyrë të gjejmë qartësi në çështje ndërsa lëvizim drejt kuptimit më të madh të jetës. Kjo do të thotë që Nyja Jugore e Fatit do të jetë në Shigjetar, që do të thotë se po lëshojmë filozofi të vjetëruar.
Do të ketë katër eklipse në 2021. Këto janë ndriçues të mbushur me veprim në formën e një Eklipsi Diellor, i cili është një Hënë e Re intensive, dhe një Eklipsi i Hënës, e cila është një Hënë e plotë e ngarkuar energjikisht. Secila do të nxjerrë në dritë rrethanat kryesore

i veprimit Mars rreshtohen në Leo në 13 korrik, duke na dhënë mundësinë të shkojmë drejt asaj që duam më shumë në jetë.
Saturni autoritativ, i cili do të jetë në Ujori, dhe Urani rebel – i cili do të jetë në Dem për gjithë vitin 2021 – hapen

und të dilni drejt dhe ta thoni atë. Sido që të jetë, duhet të ndiheni të pavarur për të qenë të vërtetë ndaj Shenjat e horoskopit procesit tuaj. Një marrëdhënie e shëndetshme është ajo ku dy individë bëjnë një marrëveshje për të inkurajuar versionin më të mirë të njëri-tjetrit.

Po sikur jeta juaj e madhe, e shkëlqyer, e suksesshme, e mbushur me dashuri, magjike të ishte vetëm një mendim

Shenjat e horoskopit zodiak

në situata dhe marrëdhënie. Eklipset do të ndodhin në këto data: Eklipsi i Hënës në Shigjetar në 26 maj, Eklipsi Diellor në Binjakët në 10 Qershor, Eklipsi i Hënës në Demi në 19 Nëntor

për të parë të ardhmen. Këtu, në këtë mashtrim super-të thjeshtë të mendjes, është se si ndodh magjia.

Ulur në një vend të rehatshëm, imagjinoni jetën tuaj një vit nga tani. Çfarë do të vishni? Me kë do të jesh? Si do të duket udhëtimi juaj, ose cilat mund të jenë planet tuaja pas punës? Jini sa më imagjinativ dhe krijues. Ndjeni atë jetë të madhe dhe të guximshme. Shenjat e horoskopit Imagjinoni mënyrën se si ndihen rrobat tuaja në lëkurën tuaj, parashikoni se si do të duket rrjeti juaj në

dhe një Eklips Diellor në Shigjetari 4 Dhjetor.
Merkuri Retrograd do të ndodhë më 30 janar deri më 21 shkurt në Ujori, 29 maj deri më 22 qershor në Binjakët dhe 27 shtator deri më 23 tetor në Peshoren. Gjatë kësaj kohe, ne do të ndryshojmë dhe evoluojmë perspektivat dhe ideologjinë tonë më të brendshme.
Një Venus Star Point në Dash në 26 Mars

larg? Mund të jetë, veçanërisht Ditën tjetër shkova në një ngjarje, të sponsorizuar nga një kompani argjendarie, me hipnoterapisten e ftuar Shauna Cummins. Pjesëmarrësve u Shenjat e horoskopit tha që të mbyllnin sytë dhe – ngjashëm me përvojën e një akordimi të zhurmshëm të banjës në ritmin e frymëmarrjes së tyre, duke u përqëndruar në atë që dëshironin ndërsa largoheshin nga frika dhe pritjet. Dhe pastaj, ishte koha nëse zgjidhni kohën (dhe mënyrën) e duhur për ta bërë atë.

në 17 shkurt, 14 qershor dhe 24 dhjetor. Strukturat e vjetra do të shkatërrohen, dhe themelet e reja do të ndërtohen në vendin e tyre gjatë këtyre datave.

Jupiterit tek Peshqit, ndërkohë, do të zgjerojë zemrat dhe ëndrrat tona.
Venus Retrograde fillon në fund të vitit 2021 në 19 Dhjetor në Bricjap, dhe zgjat deri më 29 Janar 2022; do Shenjat e horoskopit të lëvizë përsëri në Shigjeta