Shpjegimi i Endrrave me shkronjen DH

DHALLE

Te perfytyrosh te pish dhalle ne enderr tregon qe shqetesimet do tju shoqerojne ,ndonje kenaqesi dhe ndonje veprim i paarsyeshem do te demtoj shendetin tuaj. Nese zgjohenii nderkohe qe jeni duke e pire ate mund te arrini nje mirekuptim te kendshem te mosmarrveshjeve.

DHEMBE

Nje enderr e zakonshme e dhembeve paralajmeron nje kontakt te pakendshem me semundjen ose njerez te shqetesuar.

Nese perfytyron qe dhembet tuaj kane humbur tregon deshtim dhe lajme te reja te merzitshme.

Nese doktori heq dhembet tuaj tregon qe do te keni semundje deshperuese nese ajo nuk eshte vdekjeprurese ju do te hiqeni zvarre.

Ti kesh ata te mbushur tregon qe do te zbuloni vlerat e humbura pas shume shqetesimesh.

Te pastrososh ose te lash dhembet ne enderr paralajmeron qe nje beteje do te jete bere nga ju per te ruajtur te ardhmen tuaj.

Te perfytyrosh qe ju keni nje dhemb te vene tregon qe brenga te medha do te bien mbi ju dhe ju do te perpiqeni ti lini ato menjane.

Nese humbisni dhembin tuaj tregon qe do te keni pergjegjesi te cilat do te mposhtin krenarine tuaj dhe shkaterrojne punet tuaja.

Te perfytyrosh qe dhembet tuaj nuk jane ne rregull tregon fatkeqesi te papritur, biznesi juaj do te bjere, vdekjet ose aksidetet do te vijne prane jush.

Dhembet jo te rregullt jane nje nga enderrat me te keqija qe ekzistojne, ajo eshte plot me fatkeqesi per ju,humbje te pasurise, deshtime te personit per te realizuar planet dhe deshirat e tij, shendeti i keq, sistemnervor depresiv madje dhe persona te shendetshem paralajmerohen ne kete enderr.

Nje dhemb i rene paralajmeron te reja te pakendshme nese ata jane dy tregon gjendje fatkeqe ku perfytyruesi do te jete zhytur si rezultat i pakujdesise se tij.

Nese ata jane tre dhembe qe bien semundje dhe aksidente te renda do tju shoqerojne.

Ti shikosh te gjithe dhembet e rene vdekja dhe fatkqesia do te mbizoterojne.

Te pelqeni dhembet tuaj per bardhesine dhe bukurine parlajmeron qe pune te kendshme dhe shumelumturi do tju sjellin plotesimi i deshirave tuaja.

Te perfytyrosh qe nje dentist pastron dhembet tuaj plotesisht dhe mengjesin tjeter i gjeni ata te shkaterruar ju do ti besoni interesit tuaj ne lidhje me nje person mbi pozite.

Nese sheh enderr qe te bjen nje dhembe dhe te dhemb do te vdes dikush i familjes, po nese nuk te dhemb atehere dikush i larget do te vdes.

DHIA

Te perfytyrosh dhi qe bredhin ne nje ferme eshte nje lajmerim qe e ka kohen dhe fushen e mire te prodhimit.

Ti shikosh ato nga nje pikpamje tjeter tregon mardhenie te kujdesshme dhe nje rritje e pasurise.

Nese nje cjap godet me brire paralajmeron qe kudershtaret nuk do te gjejne zoterimin e sekreteve tuaja ose planeve te biznesit.

Per nje goce te re te perfytyroje ngarjen e nje cjapi tregon qe ajo do te jete duke mbajtur nje emer te keq per shkak te sjelljes te saj te trashe dhe te paedukate.

DHIMBJE

Te perfytyrosh qe keni nje dhimbje do te thote qe ju jeni i lekundur shume ne biznesin tuaj dhe ndonje person tjeter eshte duke perfituar nga idete tuaja.

Per nje goce te re te perfytyroje qe ajo ka dhimbje zemre paralajmeron qe do te jete ne nje fatkeqesi te lenduar nga menyra e pertacise te te dashurit te saj.

Nese ka dhimbje shpine ajo do te ndeshi semundje permes pakujdesise.

Nese ka dhimbje koke ajo do te jete shume e turbulluar ne mendje per humbjen qe ka pesuar me futjen esaj ne rivalitet.

Te perfytyrosh qe ju keni dhimbje tregon qe jeni i sigurt per fatkeqesine tuaj, kjo enderr keqardhjeje te panevojshme per disa marreveshje te parendesishme.

Te shikosh te tjeret me dhimbje paralajmeron qe jeni duke bere gabime ne jeten tuaj.

DHURATE

Te perfytyrosh qe merrr nje dhurate nga nje person tregon qe ju nuk do te jeni mbrapa me pagesat tuaja dhe do te jeni me nje fat te pazakonte ne ceshtjet e mendimeve ose te dashurise.

te dergosh nje dhurate nenkupton qe pakenaqesia do t ejete shfaqur nga ju dhe nje fat i keq do te udheheqperpjekjet tuaja.

Per nje te re /te ri te perfytyroje qe i dashuri/dashura i dergon dhurata te shtrenjta dhe shume te bukura tregon qe ajo do te beje nje martese te pasur dhe te aferme..

DHOMA

Ëndërrimi i një dhomë gjumi simbolizon fatkeqësi dhe zhgënjim.Sëmundje dhe fatkeqësi na presin ne horizont.

Hyrja në një dhomë morgu simbolizon sëmundje apo vdekjen e prindërve.

Nëse është një dhomë pritje është një parashikim për paqe, qetësi dhe mirëqenien.

Mobiljet, ngjyra e mureve dhe atmosfera më shumë ose më pak në një dhome janë elementet kryesore për interpretimin e ëndërrës.

Në përgjithësi, një dhomë e gëzueshme dhe të këndshme do të thotë se ne jemi duke luftuar për qetësi dhepaqe e brendshme .

Ndërsa një dhomë të zymtë reflekton ankthin pa ndjenja të ëndërruesit të shkaktuar nga zhgënjim apoproblemet ekonomike.

Megjithatë, dhoma gjumi që shihet në ëndërr mund të nxjerr gjithashtu në pah problemet seksuale.

DHELPËR
Në qoftë se shihni dhelpër, do të përballoni siç duhet, shpifjet e një shoku tuaj. Në qoftë se kapni dhelpër në çark, do të shpëtoni nga një rrezik i madh, në qoftë se vrisni dhelpër pa dashur, me mendjelehtësinë tuaj u jepni kundërshtarëve shkak për të shpifur kundër jush. Në përgjithësi ëndërrat me dhelpra fshehin djallëzi.

DHEN
Në qoftë se shikon se ruan kope me dhen, do të keni fitime të mëdha nga aktivitetet tuaja profesionale. Në qoftë se shihni thjesht dhen ose dhen që ikin, do të humbni para në lojërat e fatit.

DHËMBI
Ju pret shëndet dhe lumturi Në qoftë se shihni se keni dhëmbë të bardhë e të bukur. Parashikohen fitime dhe ngritje profesionale. Në qoftë se shihni që ju dhëmbin dhëmbët, do të keni zhgënjim në dashuri. Në qoftë se janë të prishur, do të hidhëroheni nga njeriu që dashuroni. Në qoftë se shihni që ju heqin dhëmb, ose që humbni dhëmbët, kujdes pasi parashikohet vdekje.

DHËNDËR
Në qoftë se sheh që je veshur dhëndër, një sëmundje e rëndë ju pret, në qoftë se shihni që flisni me dhëndrin tuaj, do të keni grindje familjare, në qoftë se shihni që bëheni dhëndër, do të thotë vdekje e një njeriu të afërm.

DHIJA
Në qoftë se ëndërroni dhi, do të njihni dashurinë dhe lumturinë në jetë. Do të lidheni me njeri të sjellshëm dhe sentimental. Do të martoheni shpejt dhe do të kaloni mirë. Në qoftë se shihni që pini qumësht dhije, mos t’u frikësoje asgjë. Dhija do të thotë shëndet i mirë. Dhitë në ëndërr, do të thonë sukses profesional. Në qoftë se mjelni dhi, do të keni shumë fitime.

DHIMBJE
Në qoftë se sheh në ëndërr se diku të dhëmb, do të keni shëndet, në qoftë se të dhëmb koka, do të keni një fatkeqësi në familje, në qoftë se të dhemb zemra, do të sëmureni rëndë. Në qoftë se ju dhëmb fyti, do t’u kërkojnë paratë që keni marrë borxh.
DHIMBJE KOKE
Në qoftë se shikon sikur ke dhimbje koke, do të të largojnë borxhmarrësit e tu.

DHOMË
Në qoftë se ke dhomë të madhe dhe të bukur, do të bësh të mira dhe do të keni sukses në punë dhe do të shpërblehesh për këtë. Në qoftë se shembet, do të keni fatkeqësi ekonomike dhe nëse jeni të martuar të prisni divorc.

DHURATË
Në qoftë se shihni që merrni dhurata nga një grua e martuar ose jo, do të keni sukses në dashuri, në qoftë se merrni dhuratë nga ndonjë i pasur ose tjetër njeri, do të keni lumturi të papritur, në qoftë se merrni dhuratë nga një i varfër, gjendja juaj ekonomike do të keqësohet, në qoftë se shikoni që ju jepni dhuratë, do të merrni një lajm të mirë.

DHURIM
Në qoftë se dhuron do të çlirohesh nga një veprim të keq që ke bërë.