Shpjegimi i Endrrave me shkronjen E

EKLIPSI

Te perfytyrosh eklipsine diellit tregon falimentimin te perkohshem ne biznes dhe ceshtje te tjera gjithashtu edhe shqetesime ne familje. Eklipsi i henes paralajmeron semundje ngjitese ose vdekje.

ELEFANTI

Te perfytyrosh nje elefant tregon qe ju do te zoteroni pasuri te nje karakteri te qendrueshem dhe ndere te cilat do ti mbani me dinjitet, ju do te sundoni absolutisht ne te gjitha ceshtjet e biznesit tuaj dhe fjala juaj do te jete ligj ne shtepi.

Te shikosh shume elefante tregon qe ju do te jetoni ne nje rruge te vogel por te qendrueshme.

Te pErfytyrosh qe ushqeni nje elefant tregon qe ju do te ngrini ne detyre veten.

ENGJELL

Te perfytyrosh engjell eshte profetizimi i nje influence turbulluese ne shpirt.ajo sjell nje gjendje te ndryshuar te fatit te personit.

Nese enderra eshte nje kenaqesi e pazakonshme ju do te degjoni per shendetin e shokeve tuaj dhe do te merrni nje trashgimi nga te aferm te panjohur prej jush.

Nese enderra vjen si nje shenje lajmeruese enderruesi mund te prese kercenimet e nje skandali rreth çeshtjeve te dashurise ose parave, per njerezit e pandershem ajo eshte nje kerkese per tu penduar per njerezit e mire ajo do te jete ngushellim.

ERA

Te perfytyrosh eren qe fryn bute mbi ju nenkupton qe fati i madh do tju vije juve pas humbjes.

Nese ju degjoni eren duke feshferitur tregon qe do te largoheni nga nje jete e cila ishte bosh per ju.

Te levizesh me gjalleri kunder nje ere te forte tregon qe ju do ti rezistoni me kurajo tundimit dhe ndjekjes se nje fati me nje kusht qe nuk eshte i lehte per ju.

Te ndjeni bezdi nga era paralajmeron deshtim ne inisiativat e biznesit dhe zhgenjime ne dashuri.

Nese era ju fryn juve ne ate drejtim qe deshironi te shkoni tregon qe ju do te gjeni shtigje te papritura dhe te dobishme ose qe ju keni avantazhe te natyrshme mbi nje rival.

ERRESIRA

Te perfytyrosh erresiren qe ju ze juve ne nje udhetim profetizon fatkeqesi per nje pune qe mund te orvateni. 

Nese dielli perendon para fundit te udhetimit gabimet do te jene kapercyer.

Te humbasesh shokun ose shoqen tuaj ose femijen tuaj ne erresire paralajmeron shume provokime dhe zemerim, perpiquni te mbeteni nen kontroll pas perfytyrimit te erresires sepse provat ne biznes osedashuri do tju shqetesojne.

EUROPA

Te perfytyrosh qe je duke udhetuar neper Europe paralajmeron qe ju do te shkoni shpejt ne nje udhetim tegjate i cili do tju ndihmoje ju me njohurite qe do te fitoni me menyrat dhe zakonet e njerezve te huaj, ju do te mund te coni me perpara gjendjen financiare.

EMBELTORE

Te perfytyrosh nje embeltore te papaster tregon qe nje kundershtar ne pamjen e nje miku do te hyje ne pamjen e nje miku do te hyje ne fshehtesine tuaj dhe do te zbuloje sekretet e momentit drejt kundershtareve tuaj.

EKSPOZIM

Mbase enderra juaj po ju sugjeron qe ju duhet te rishikoni disa aspekte te jetes tuaj the te shikoni reagimin tuaj kundrejt tyre..

ERA E FUQISHME – STUHIA

Simbolizmi i brendshëm dhe i jashtëm i një konfliktit. Ndjenjat përkatësisht shpërthimi i furishëm emocional. Në këtë rast ëndrra fletë, se gjërat duhet t’i shikoni rishtas dhe atë në mënyrë më objektive. Nga ana tjetër me juve fillon një fazë e re të zhvillimit juaj personal, që do t’ju sjellin një humbje apo fatkeqësi. Shpeshherë njerëzit ëndërrojnë stuhinë përpara se dëshirojnë kthjelltësi, qartësi për gjëra që nuk i kanë të qarta dhe janë të preokupuar me to. E vetmja mundësi për të “shpëtuar” nga ky vrull i natyrës është ajo etë fshehurit. E gjitha interpretohet si dorëzimi përballë njerëzve që mbahen më të fortë dhe situatave, që falë dobësisë së juaj, mos mendoni se nuk mundeni t’i përballoni. Por shpërthimet e tilla emocionale kalojnë shpejtë dhe mos u dorëzo sepse gjithçka do të mbarojnë mirë!

EKSKURSIONI 

Simbolizon relaksimin, dëshirën për ta zgjeruar horizontin si dhe kënaqësit shpirtërore dhe trupore, po ashtu për të pushuar dhe marr frymë më lirshëm . 

Nëpërmes ekskursionit i ndërpresim monotonin e përditshme dhe dalim në botë. Ashtu zbulojmë gjërat ereja duke kërkuar përveç relaksimit edhe arkëtimin në rrethin e ri. 

Nëse jeni vetëm në ekskursion atëherë do të ishte një shenjë e pjekurisë, se pse jeni i aftë të ecni rrugës vetëm për ta arritur qëllimin, kuptimin përkatësisht cakun e jetës pa ndihmën e tjetrit.

Pastaj ekskursioni parashikon sukses dhe lumturi e vërtetë. Nëse shikoni se dikush e prishi bukurinë eekskursioni tuaj, parashikohet mërzitje kalimtare dhe vonesë për fitime të sigurta dhe kënaqësi në dashuridhe dhënie e marrje…

ECJE

Në qoftë se sheh se po ecën me vështirësi, do të gjesh vështirësi në çështjen tënde. Në qoftë se ecën shpejt, do të keni gëzim dhe sukses.

EDUKATË

Do të marrësh një lajm nga një person i zemrës. Në rast se je martuar kujdes partnerin. Në qoftë se je grua, kujdes nga një rrezik.

EGËRSIRË

Do të keni marrëveshje të vështira martesore. Në qoftë se në ëndërr egërsoheni ju, kujdes pasi do të mërziteni. Kujdes shëndetin, si dhe me bashkëpunëtorët, pasi janë kundër programeve tuaj.

EKLIPS

Në qoftë se shikon të bëhet eklipsi i hënës ose i diellit, do të humbasësh një mbështetës të rëndësishëm ose diçka të dashurisë tënde.

EKSPOZITË

Në qoftë se viziton ekspozitë, do të marrësh një lajm të mirë. Në qoftë se shikon një të njohurin tënd duke vizituar, ai do të të sjellë lajmin e mirë.

EKRAN

Në qoftë se shihni në ëndërr që ndodheni përpara një ekrani kinematografik, do të keni për të bërë një çështje gjyqi, në qoftë se ndodheni  përpara  televizorit, do të thotë lumturi dhe qetësi familjare.

EKZOTIKE

Nëse gjendeni ose shihni diçka ekzotike, do t’u mbulojnë mos vetëbesimi dhe pasiguria.

ELB

Në qoftë se thjesht shikoni elb, do të mësoni një lajm të këndshëm nga shokët tuaj dhe do të gëzoheni. Në qoftë se hani bukë elbi, do të merrni pjesë në një argëtim të këndshëm. Në qoftë se shikoni të hani elb të gjallë, atëherë do të akuzoheni për sjelljen tuaj.

ELEKTRODË

Në qoftë se shikon në ëndërr elektrodë, gëzim, lumturi dhe sukses në punët dhe veprat tuaja.

ELEKTRIÇIST

Në qoftë se sheh që je elektriçist, ndërsa profesioni juaj është tjetër, do të keni shumë fitime nga puna juaj.

ELEKTRICITET

Sido që ta shikoni në ëndërr,  do të thotë sëmundje dhe dëme të mëdha.

ELEFANT

Në qoftë se shihni që ju ndjek një elefant, do të thotë që rrezikohet shëndeti juaj. Në qoftë se keni hipur mbi elefant, ju pret lavdi, nderime dhe mbrojtje, andej nga nuk e prisni. Në qoftë se shihni elefant duke shkulur pemë ose të shembi shtëpi, do të dëgjoni lajme që do t’u mërzisin. Në qoftë se një grua sheh elefant ose ka hipur mbi të, do të sëmuret rëndë, ose dikush nga familja e saj do të vdesë.

EMËR

Në qoftë se shihni në ëndërr që ndryshoni emrin ose mbiemrin, ose harroni si ju quajnë, do të humbni shumë para.

EMOCIONE

Në qoftë se shikon sikur je emocionuar ose shikon të tjerët të emocionuar, do të keni shumë gëzime.

ENË

Në rast se shikoni enë  të mbushur, do të keni të mira dhe në rast se rrjedh ujë fitime të mëdha nga puna. Në rast se bleni enë, do të keni shumë mendime në mendjen tuaj. Dhe në rast se thjesht mbani enë dhe jeni beqar, do t’u bëjnë kërkesë për martesë.

ERA

Era që fryn në ëndërr do të thotë që do të merrni lajme të mira për çështjet tuaja private. Do të thotë gjithashtu që jeni indiferentë për njeriun që keni pranë dhe për lidhje serioze. Në qoftë se era fishkëllen dhe është e fortë, do të hidhëroheni. Në qoftë se është e fortë do të ndjeni vetmi. Në qoftë se është erë e lehtë, do të arrini me vështirësi një pasuri të madhe. Në qoftë se era është e fortë dhe ju shtyn, jeni këmbëngulëse dhe do të keni sukses dhe ngritje profesionale.

ERËZA

Në qoftë se shikoni erëza brenda në kuti ose në shishe, sjellja juaj është jashtëzakonisht e keqe. Në qoftë se jeni grua, prisni fjalë të bukura për bukurinë tuaj dhe për sjelljen tuaj të mirë. Në qoftë se shikoni sikur lyheni me ato dhe sidomos në kokë ose në duar, do të pasuroheni nga një rast shumë i mirë që do t’u vijë dhe kujdes të bëni për një përdorim të mirë të pasurisë tuaj. Në qoftë se jeni grua, leni lidhjet e shumta me burra. Në qoftë se jeni vajzë, i dashuri ju tradhëton. Në qoftë se shikoni një të huaj t’u dhurojë erëza, do të keni shumë interesa nga një person i huaj. Në qoftë se jua dhuron vajzë, do t’u deklarojë ajo dashurinë e zjarrtë që ndien për ju. Në qoftë se ju dhurojnë shokët erëza, do të merrni lajme të mira.

ERRËSIRË

Në qoftë se shihni që papritur errësohet, do të keni sukses në punë, në qoftë se ecën me vështirësi në errësirë, mërzi dhe lajme të këqija në lidhje me çështjet tuaja, ju presin.

ESHKË

Në qoftë se thjeshtë shikoni eshkë, do të keni hidhërime dhe dëshpërime. Në qoftë se shikoni sikur e ndizni, do të keni të mira në familje. Në qoftë se shikoni sikur e fikni, do të keni aksidente dhe ndoshta dhe mund të sëmureni.

ETJE

Në qoftë se shihni  keni shumë etje dhe nuk mund të pini ujë, do të keni një zhgënjim në fushën e dashurisë. Në qoftë se ju jep ujë dikush i seksit të kundërt, do të lidheni me të erotikisht dhe mund të martoheni. Kujdes shëndetin, në qoftë se shihni që nuk ngopeni me ujë. Rrezikoni. Në qoftë se gjeni ujë të bollshëm dhe shuani etjen, ju presin suksese në punë dhe fitime. Në qoftë se mbeteni të etur, kujdes pasi ditë të vështira do të vijnë.