Shpjegimi i Endrrave me shkronjen O

OBORRI 

Simbolizon ballafaqimin me ndjenja përkatësisht me botën emocionale, po ashtu mund të paralajmëroi shumë trashëgimtar.

Zakonisht simbolizon ndjenjat përkatësisht emocionet e gëzueshme si dhe mundësi martese që do të trashëgojnë shumë fëmijë.

Zakonisht oborri simbolizon mbështetjen dhe sigurinë si dhe mbrojtjen. Madje takimi i dëshirave, ku zgjohet pasioni i të dashuruarave.

Po ashtu paraqet botën e pavetëdijshme, ndjenjat e papërcaktuara dhe dëshirat po ashtu të pacaktuar etj. Madje dëshira për t’u çliruar nga ankthi ose nga ndonjë pasiguri dhe frike.

OBORRI I ZBRAZET

Po qe se oborri është i zbrazët humbje e parave.

HYRJA NE OBORR

Hyrja në oborr nuk është asgjë tjetër përveç rruga e gjatë e vështirë te zhvillimit psikik që ndërlidhet me një dashuri që synohet mishërimin e kësaj dashurie në për mes martese, e cila kërkon si dhe falënderohet botës më intime të shpirtit.

 

ORIZI

Një ndër simbolet e saj është dëshira për të udhëtuar në vendet e largëta.

Po ashtu orizi simbolizon historinë si dhe kulturën e njeriut, po ashtu përfaqëson pasuri shpirtërore dhepjellori.

Po ashtu shëndet dhe jetë të gjatë, ose do të shërohesh nga një sëmundje. Po ashtu simbolizon sukses në çdo fushë shoqëri e sinqeriteti dhe mirëqenie.

Si dhe do të merrni përsipër detyra të reja, të cilat do e bëjnë më të lumtur dhe më të pasur. Madje paralajmëron probleme, si dhe shqetësime…

Sidoqë ta shihni oazin në ëndërr, të dini se ju pret lumturi, dashuri dhe shëndet. Gjithashtu të gjitha mundimet tuaja do të shpërblehen në fushën profesionale.

OBSERVATOR

Në qoftë se sheh se po përdor një observator do t’u shfaqet një mundësi për të fituar para.

OFICER

Në qoftë se shihni ose të përshëndesin oficerë do të keni sukses dhe fat.  Në qoftë se je grua dikush do të dashurohet jashtë mase. Në qoftë se shihni që jeni oficer dhe në të vërtetë nuk jeni, keni një egoizëm që do t’u dalë për keq, në qoftë se shihni dikë tjetër oficer, do të keni rezultate të mira në punë. Në qoftë se përshëndet një oficer, do të ndodhë ndonjë aksident. Në qoftë se shihni oficer mbi kalë, do të keni suksese në punë.

OMBRELLË

Në qoftë se shihni që mbani ombrellë për tu mbrojtur nga dielli ose shiu, ëndrra është e mirë. Në qoftë se thjesht mbani ombrellë, ju presin probleme dhe mërzi. Të ruheni shumë nga kundërshtarët tuaj.

OMLETË

Në qoftë se shihni që përgatitni ose hani omletë, do të humbni diçka që për ju ka vlerë të madhe.

OPERA

Në qoftë se shikon sikur këndon në opera do të kesh dashurinë dhe nderin e të gjithë botës. Në qoftë se shikon sikur këndon nëna ose motra ose bashkëshortja jote do të të kthejnë krahët që të treja. Në qoftë se gjendesh në një teatër ku luhet operetë, ata që të rrethojnë të zhgënjejnë pa e kuptuar. Në qoftë se je vajzë dhe shikon të dashurin duke shkuar në opera do ta humbasësh nga karakteri yt i çuditshëm.

OPERACION

Në qoftë se shihni që ju bëjnë operacion, do të fitoni shumë para nga puna juaj, në qoftë se shihni se ju i bëni operacion dikujt tjetër, mund t’u ndodhë ndonjë aksident. Në qoftë se shikoni që u bëjnë operacion të tjerëve, dikush nga familja juaj do të sëmuret.

ORA

Në qoftë se shihni në ëndërr që shikoni orën shpesh, keni një karakter shqetësues dhe do të keni probleme në jetë.

OREKS

Në qoftë se shikoni sikur keni oreks të madh për ushqim ose muhabet, do të hidhëroheni nga sjellja e keqe e shokëve tuaj. Në qoftë se jeni grua, do t’u lerë bashkëshorti në mes të rrugës pa asnjë dhimbshuri.

ORIZ

Në qoftë se shihni oriz në ëndërr, ju presin fitime të mëdha, në qoftë se shihni që bleni oriz, do të merrni lajme të mira. Në qoftë se hani oriz do të keni lumturi në familje, në qoftë se hidhni oriz në dasëm do të keni të reja të këndshme.

OQEAN

Në qoftë se shihni se udhëtoni me anije në oqean, do të ngatërroheni në punë që do t’u sjellin dëme, në qoftë se oqeani është i trazuar, do të humbni shumë para, në qoftë se është i qetë, do të keni shëndet.

OXHAK

Në qoftë se shihni oxhak të  ndezur në ëndërr, do të keni lumturi familjare, në qoftë se e shihni të fikur do të thotë dështim në dashuri.