Shprehje

Shprehje te Bukura – Thenie te Bukura

“Nëse sheh diçka të bukur tek dikush, thuaje”. – Ruthie Lindsey “E bukur është ajo femër që njeh njerëz, vende dhe gjëra, të cilat nuk e ndryshojnë. Ajo përkufizohet nga dashuria e saj për mirësinë dhe nga zemra e saj bujare”. – Michael Chatman “Ai/Ajo që të meriton, i sheh edhe të metat e tua; e di që ti je …

Lexo me tepër

Shprehje Frazeologjike

Njeri i bie gozhdes, tjetri patkoit.I jep doren, te merr krahun.Shtati pyll e menja fyll.Shih me sy e plas me zemër.Ajo po kerkonte gjilperen ne kashte.Ai s’e ha sapunin per djathe.Na e beri gjakun uje.Shtri kembet sa ke jorganin.Nuk ka pyll pa derra.Nuk calon gomari nga veshet.Flet si kodra mbas bregut.Ata kane gjetur tenxherja kapakun.E ben punen shkel e shko.Ja …

Lexo me tepër

Shprehje dhe Thenie Dashurie

Shprehje per romance te re Asgje nuk ka pasur sens para se ti te vije ne jeten time. Dashuri mundet të jap vetëm ai që dashuron! Mos i harro kurrë momentet e bukura që të kanë ndodhur, sepse janë ato që do të ndihmojnë për të ecur përpara në çastet e vështira. Une ndihem me shumve si vetvetja kur jam …

Lexo me tepër