Të Ndryshme

Intel & Nokia në partneritet për të ardhmen e teknologjisë “mobile”

Intel dhe Nokia kanë njoftuar një partneritet afatgjatë që mundet (ose jo) të revolucionarizojë jetën tuaj. Nuk bëhet e ditur në detaje ku do të fokusohet partneriteti i ri, por çifti është bashkuar për “të modeluar epokën e radhës të teknologjive mobile”. Çifti ka deklaruar se presin “shumë inovacione të lindin nga kjo lidhje me kalimin e kohës” dhe janë …

Lexo me tepër