Tashmë Samsung Galaxy S8 juaj mund të kthehet në një kompjuter personal

Samsung Galaxy S8 ka vendosur të lancojë më së fundi edhe një risi të re të telefonit, i cili ka aftësi të kthehet në një kompjuter me anë të Dex Dock. Sigurisht jo një zëvëndësim i plotë i kompjuterit, por I dex mund të jetë një ndihmë e madhe për puntorët që punojnë në vende të largëta, ose ata të cilët duan të marrin me vete punën e tyre pa pasur nevojë për të marrë kompjuterin me vete. Dex është një pajisje qarkore e cila lidhet me monitorin e jashtëm dhe

Nëse jeni duke planifikuar të blini një Samsung Galaxy S8 dhe një dock Dex  duket se është dicka që do të ju duhet tjetër e prandaj ne kemi mbledhur disa marrveshje disa marveshje aktuale në lidhje me monitorin, tastierën dhe mausin, të cilat do të ju ndihmojnë të kurseni paratë tuaja.

Leave a Reply