thenie

Thenie per Vajzen

“Unë jam krenare për shumë gjëra në jetë, por asgjë nuk mund të jetë nënë e një vajze të tillë.”“Një vajzë mund të rritet më shumë në prehrin tuaj, por ajo kurrë nuk do të rritet më shumë nga zemra juaj”.“Në kohën që një grua e kupton se nëna e saj kishte të drejtë, ajo ka një vajzë që mendon …

Lexo me tepër

Thenie per Burrin

Thenie shqip per burrin Shikoni metodat që përdor një mashkull. Mendoni motivet e tij. Vëzhgoni se çfarë i sjell kënaqësi. Sepse askush nuk mund të fshihet. Një mashkull i vetëm është në duar të mira.Shikoni shumë meshkuj të zgjuar me femra idiote, por kurrë femra të zgjuara me meshkuj budallenj.Vetëm meshkujt që nuk janë të interesuar për gratë kujdesen për …

Lexo me tepër

Thenie te nene Terezes – Fjale te Nene Terezes

Thenie te Nene Terezes “Të duash do të thotë të bësh gjëra të vogla me dashuri të madhe.” “Mos i prisni kryetarët. Bëjini gjërat vetë, njëri për tjetrin.” Ngaqë nuk mund ta shohim Krishtin, nuk mund ta shprehim dashurinë tonë për Të, por fqinjët i shohim gjithmonë, prandaj mund të bëjmë për ta çfarë do të donim ta bënim për …

Lexo me tepër

Thenie per Nenen

Thenie per nenen Abraham Lincoln: Gjithçka që jam apo shpresoj se do të jem, ia kam borxh nënës time engjëllore! Erich Fromm: Dashuria e nënës është paqja. Nuk ka nevojë të fitohet, nuk ka nevojë të meritohet! William Makepeace Thackeray: Nëna është emri i Zotit në buzët dhe zemrat e fëmijëve të vegjël! George Eliot: Jeta fillon duke u zgjuar dhe dashuruar fytyrën e …

Lexo me tepër

Thenie te Mencura – Fjale te Mencura

“Ai që nuk ka bërë asnjë gabim, nuk ka provuar asgjë të re” – Albert Einstein -Është shumë e lehtë ta lësh duhanin. Unë e kam bërë me qindra herë.-Blini tokë. Askush s’e prodhon më.-Nga të gjitha gjërat që kam humbur, më ka marrë malli më shumë për mendjen.-Vera gjermane dallohet nga uthulla nga etiketa.-Mos u sillni rrotull duke thënë …

Lexo me tepër