Mini USB Flash Drive, më e lehtë të humbasësh 16 GigaByte

Kompania prodhuese e Flash Drive-ave Buffalo pritet të hedhë në treg këto ditë Flash Drive USB “më të vogël në botë”. Pamjet s’lënë shumë vend për koment për të treguar se sa lehtë do jetë të “përdorësh/humbasësh” këtë Flash Drive.

Me vetëm 5 mm Buffalo ka vënë një kapacitet prej 16 GB dhe ky Flash Drive pritet të ketë një çmim fillestar prej 136$.

Gjykojeni vetë nëse ia vlen të paguash “aq shumë, për aq pak”.