Urime per Pashket – Urime per festen e Pashkeve

Urime të përzemërta me rastin e festës së Pashkëve të gjithë shqiptarëve të besimit Krishterë.
Këto Pashkë le të ringjallin zemërgjerësinë, tolerancën, respektin dhe dashurinë në mes njëri-tjetrit; virtyte të cilat shqiptarët i kultivuan ndër shekuj.

Për shumë mot Pashkët!
“Vërtetë ne kemi Bajram e Pashkë, por Shqiptarinë e kemi bashkë” At Gjergj Fishta

Urime dhe për shumë mot dhe jetë Pashkët,
Të gëzuar dhe të bashkuar….!

Gëzuar Pashkët – Zot, te lutem; bekoje popullin tim…!

Urime dhe për shumë mot dhe jetë Pashkët, Të gëzuar dhe të bashkuar….!

Gëzuar Pashkët! Uroj nga zemra besimtarët katolikë kudo që ata ndodhen: Gëzuar Pashkët! Paqja dhe harmonia mbizotëroftë gjithmonë në familjet tuaja! Le të na sjellin më shumë mirësi dhe begati për mbarë kombin shqiptar!

Gëzuar e për shumë vjet Pashkët! Kjo ditë e triumfit të së mirës mbi të keqen, e jetës mbi vdekjen, na kujton se nuk është thjesht një simbolikë, por në fakt, duhet të jetë qëllimi i gjithsecilit prej nesh. Jeta jonë është e gjitha një perpjekje për t’ia arritur qëllimit dhe me besimin në Zot, gjithçka është e mundur. Besimi është çelësi! Për shumë vjet!

Mesazhe per urime per pashke

“Duke te dëshiruar paqe, bekim, mbaresi dhe mbi te gjitha pranine e Zotit ne jeten tende te perditshme. Te uroj nga shpirti Gezuar Pashket !
Zoti te bekofte me begatine e vet!”
“Paqja, bekimi, lumturija, harmonija, falja dhe dashurija mbreterofshin ne familjen tende.
Per shume mot PASHKET…KRISHTI U NGJALL..DRITA e mundi erresiren.”
“Ty mikut te shpirtit tim, urime DITEN e Madhe e PASHKEVE , RINGJALLJA e Krishtit, SHPRESA jone e AMSHIMIT. Urime dhe per shume mot e jete Pashket.”
Mesazhe urimi per Pashke. Urime per Pashke. per shume mot Pashket ringjallja e krishtit

“Ashtu sic Krishti u ringjall per ne, Uroj te te ringjallet fati dhe harmonia tek ti.”
“Zoti te bekofte ne kete feste te madhe te Pashkeve”.
“Gezuar Pashket ty qe beson ne Krishtin.
Paqa, dashuria ,lumturia dhe begatia perqafofshin familjen tende. Dhe jo vetem sot, por cdo dite”.
“Le te sherbeje kjo dite simbolike e kremtimit te ringjalljes se shpirtit hyjnor dhe besimit fetar per te reflektuar si dhe per te persosur sadopak veten. Te dashurit tane, bashkesine ku jetojme, por dhe per te konsoliduar e nxjerre me shume ne pah vlerat e patjetersueshme dhe tradicionale te bashkejeteses e harmonise fetare te shqiptareve. Per shume mot Pashket“.
Mesazhe urimi per Pashke. Urime per Pashke. per shume mot Pashket ringjallja e krishtit

“Ringjallja e Krishtit simbolizon paqen dhe sakrificen ne te miren e se pergjithshmes, c’ka duhet te na udheheqe ne jetet tona. Zoti ju ruajte dhe u kujdeste per ty. Por edhe ti sherbeji atij me perkushtim”.
“Gezuar per shume mot Pashket.
Ti harrojme te keqijat dhe ta largojme urrejtjen, xhelozine, hakmarrjen ndaj njeri-tjetrit. Falni sikurse vet Shelbuesi yne fali shume atehere. Edhe ne sadopak keto dite ti kujtome mundimet e tij dhe te jemi zemergjere dhe te dime te falim njeri tjetrin.”

Urime per ditelindje