Ueb

“Facebook at Work” më në fund ka mbërritur, i riemërtuar “Workplace”

Ne dëgjuam për herë të parë rreth një versioni special të Facebook-ut për profesionistët në vëndet e punës rreth 2 vjet me parë. Në 2015 kompania konfirmoi zyrtarisht që po punonte mbi një platformë të tillë dhe e kishte titulluar “Facebook at Work”. Platforma ka qënë duke u përpunuar për më shumë se 20 muaj për tu prodhuar zyrtarisht. Kompania …

Lexo me tepër

Singapori feston ardhjen e Xiaomi-t.

Xiomi ka patur një strategji që ka funksionuar më së miri për kompanitë e saj në Kinë, duke limituar shitjet e prodhimeve të saj me pakicë. Por mesa duket së fundmi kjo kompani e madhe e prodhimit e teknologjive ka vendosur të shpërndajë teknologjitë e saj edhe në treg të thjesht, duke i ardhur kështu më pranë klientëve të saj. …

Lexo me tepër

Dell bën 3 milionë dollarë në shitjet Twitter

Thjesht sepse Cicërima (Twitter) nuk di të bëjë para nuk do të thotë se kompanitë nuk po mësojnë si të bëjnë para nga Twitter.Dell tha të enjten se kishte bërë 3 milionë dollarë në shitje që vinin nga shërbimi i mikroditarit në një mënyrë apo në një tjetër qëkur filloi të shpërndahej në Twitter.Qëkur Tregu Dell filloi të cicëronte marrëveshje, …

Lexo me tepër